Betrouwbaar en stipt

De loodgieterij kent al lang geen geheimen meer voor de specialisten van Deneckere Lieven Dak te Harelbeke, Kortrijk. Het beste bewijs? Al jarenlang krijgen wij alleen maar positieve feedback van onze klanten. Heel concreet schakelt u ons in voor alle mogelijke asfalt-, EPDM, zink- en koperwerk. Een andere specialiteit van ons is de zogenaamde staande naad.

Over LZP

LZP te Harelbeke, Kortrijk produceert goten, dakgoten op maat in zink en kopertapbuizen, kiezelbakken, gootbuizen in lood, afvoerpijpen, hanggoten etc. Verder maken wij andere mogelijke loodstukken voor (asfalt)daken en verbindingen voor regenwater afvoeren. Geen degelijk werk zonder kwaliteitsmateriaal. LZP heeft een modern atelier en gebruikt de beste werktuigen. Ons paradepaardje is een zes meter lange plooibank, die ons toelaat grote installaties te produceren.

Prijs-kwaliteit

Wij streven naar een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat wij heel wat ervaring hebben, schatten wij de duur en intensiteit van een opdracht heel nauwkeurig in. Anders gezegd: onze voorgestelde prijs is de juiste prijs. Overtuigd van onze kwaliteit en betrouwbaarheid? Bel of mail ons, we maken zo snel mogelijk een afspraak. Wedden dat u de volgende tevreden klant wordt van LZP?